Zani Çaushi intervistë (24 tetor 1998)



Zani Çaushi intervistë (24 tetor 1998)

15:56 24/10/1998

Pas seancës gjyqësore, Zani Çaushi jep intervistë. Sipas tij, ai është i pafajshëm dhe të gjitha akuzat që rëndojnë mbi të janë të paverteta dhe të pabaza. I pyetur se si ndihet në burg, ai shprehet se është 10 herë me i fortë dhe pretendon se lirimi do të vijë së shpejti. Për akuzat e ngritura ndaj tij, ai fajëson Sali Berishën dhe Partinë Demokratike.

Pamje Zani Çaushi intervistë./tvklan.al

Gazetar: Roland Zili



Të ngjashme