Zonë e lirë – 14 Janar 2022 – Emisioni 783!


Zonë e lirë – 14 Janar 2022 – Emisioni 783!

03:05 15/01/2022

Opozita në udhëkryq/ Cila është zgjidhja.

Nëpër kulisat e Love Story/ Në kërkim të dashurisë.

Seriali i ri në Klan/ “Katrori i pushtetit”.

Shendeti/ Sonte me spitalin “Vila Maria”.

Filmi/ “Hive”, hyn per “Oskar”.

Muzike/ Arjan Korkaj rikthehet nga USA.

Trash Tv/ Sherr pa shije dhe llum bazik.
Të ngjashme