1500 gjoba për shoferët që nuk kanë autorizim

1500 gjoba për shoferët që nuk kanë autorizim

15:44 16/03/2020

Policia këshillon të moshuarit të qëndrojnë në shtëpi

Në ditën e katërt të shtetrrethimit, patrullat e policisë dhe ushtrisë kanë gjobitur më shumë se 1500 shoferë që kanë thyer “karantinën”.

Prej mëngjesit të së hënës numri i mjeteve që qarkullojnë në rrugë është rritur, pasi janë lejuar lëvizjet nga ora 6 e mëngjesit deri në orën 8 si dhe nga ora 16 e pasdites deri në 17.

Ata qe nuk mund të sigurojnë një autorizim janë drejtuar pranë drejtorisë së përgjithshme të policisë . Ankesat janë pritur nga drejtori i sigurisë rrugore Skënder Ismaili.

Në Elbasan është vënë re një fenomen i pazakontë. Nuk ka probleme me mjetet e paautorizuar, por me të moshuarit, që lëvizin në rrugë duke sfiduar këshillat e policisë.

Edhe në Korçë patrullat e policisë, vazhdojnë kontrolle në zonat urbane dhe akset nacionale, që lidhin Korçën me pikat kufitare të Kapshticës dhe Qafë-Thanës.  Qytetarët i janë bindur urdhrit për të qëndruar në banesë, por ka edhe nga ata që kanë thyer rregullat dhe deri tani janë gjobitur të paktën 100 drejtues mjeti.

Tv Klan
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi