CHECK-IN-VIENNA

CHECK-IN-VIENNA

18:30 29/12/2018
Vienna– Kryeqyteti ideal për të shijuar atmosferën magjike të festave të fundvitit!

Nëse do kishte një klasifikim se cili do ishte qyteti më i bukur në prag të festave të fundvitit, me siguri Vjena do të triumfonte gjithnjë.

Vjena aristokrate dhe moderne ka bërë realitet gjithçka që ne kemi ëndërruar dhe kemi imagjinuar për atmosferen e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Nëse zgjidhni kryeqytetin austriak si një destinacion për udhëtimin tuaj të ardhshëm, është e sigurt se nuk do të zhgënjeheni dhe në të vërtetë, pasi ta zbuloni, kurrë nuk do të jetë mjaftueshëm.

I konsideruar si vendi më i mirë për të jetuar në të gjithë botën, kryeqyteti i Austrisë, Vjena nuk mund t’i mungonte itinerareve të emisionit Check In, të autores Albana Nanaj.Grupi

LAJMET

Të ngjashme
Grupi