#Check-in #TvKlan | Emision nga Albana Nanaj

Një tur në Namibi zgjon ndjesi të forta ne cdo ndalese te saj,duke perjetuar keshtu një aventurë ku natyra është gjithnje protagonistja e vërtetë dhe ti je thjesht një spektator tashmë pa fjalë, përballë kaq shumë bukurie dhe kaq shume pejsazhesh kartoline.