E vetmuar dhe pafundesisht e madhe ,Namibia nuk është një destinacion, por nje Aventurë në vendin e një mijë nuancave të se kuqes, me peizazhe të pabesueshme dhe momente të paharrueshme që mbeten në shpirt. Një vend tridhjte herë më i madh se Shqiperia me vetëm dy milionë e gjysem banorë, në të cilin peizazhet unike rrjedhin njëri mbi tjetrin.