#Check-in #TvKlan | Emision nga Albana Nanaj

Një metropol i lirë, kozmopolit,me nje pejsazh dinamik , bashkon Vietnamin e vjetër me të riun në hapësirat më kompakte, duke përfaqësuar me se miri të kaluarën dhe të ardhmen e tij.Ho CHI Minh City,i njohur nga e gjithe bota me emrin e tij te vjeter Saigon. Ho chi Minh City eshte nje qytet qe vibron plot energji, inovacion dhe pulson si zemra ekonomike e Vietnamit