Emisioni “Opinion” u fokusua mbrëmjen e sotme në “paranojën” më të madhe të globit, e cila qarkullon prej vitesh në forma dhe data të ndryshme. Kjo “paranojë” është një kombinim profecish, gjykimesh dhe parashikimesh nga kultura të ndryshme dhe quhet “fundi i botës”.   

Për të diskutuar mbi këtë çështje ishin të ftuar astrofizikantja Mimoza Hafizi, spikeri i lajmeve Reis Çiço, arqiqeshkvi Dom Gjergj Meta, pedagogu Mark Marku, juristi Ylli Manjani, botuesi Alfred Cako dhe teologu Ermir Gjinishi./tvklan.al