Mamaja e Arlindit i dërgoi një letër Arlindit duke i shhprehur që është shumë krenare për të dhe për Uedën si gruan e tij. Arlindi i propozoi LIVE Uedës për fejesë teksa takoi njëkohësisht dhe familjarët e saj.

Dalina dhe Olti kanë komentuar këtë situatë.

Dalina: Ne kemi bërë gjykime në bazaë të sjelljeve jo në bazë të ndjenjave, nëse ata janë të lumtur kjo është shumë e rëndësishme. Sado që Arlindi të thotë i lexoj gjërat prap është pak e vështirë.

Olti: Kjo nuk është fejesë sepse Arlindi tha duhet të kem dhe prindërit e mi të pranishëm. Mendoj që është thjesht një premtim sepse Arlindi është shumë tradicional dhe nuk e pranon të fejohet pa prindërit prezent.

/Love Island Albania