KLUBI I LIBRIT ME RUDINEN: “MOS E LUFTO PRANVEREN”, TE JESH I VARUR NDAJ SEKSIT DHE MBROJTJE E LEKURES DHE FLOKEVE NE STINEN E VERES!KLUBI I LIBRIT ME RUDINEN: “MOS E LUFTO PRANVEREN”, TE JESH I VARUR NDAJ SEKSIT DHE MBROJTJE E LEKURES DHE FLOKEVE NE STINEN E VERES!

10:52 25/06/2015

Të ftuar:

Jorida Rustemi – Psikologe Klinike, pedagoge “Marlin Barleti”

Entela Shkodrani – Dermatologe

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 
Të ngjashme