Nishani: 2016 – a, vit kthese për vendin


Nishani: 2016 – a, vit kthese për vendin

19:27 31/12/2015

 

Teksa pak orë na ndajnë nga ndërrimi i viteve, Presidenti i Republikës Bujar Nishani në mesazhinin e fundvitit i ka drejtuar urimin e tij për shtresat në nevojë, për emigrantët, dhe ata që viti 2016 do t’i gjejë në detyrë. Një urim i vecantë shkon për forcat ushtarake në Afganistan.


Të ngjashme