OFL kërkon deklarimin e pasurisë nga 3 të dënuarOFL kërkon deklarimin e pasurisë nga 3 të dënuar

13:37 14/12/2020

Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit, në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020.

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë 3 të dënuarve.

Jeims (Përparim) Nezha banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”; Emiljano Norja banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;  Ermir Dervishi banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”, e kryer në bashkëpunim.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme./tvklan.al


Të ngjashme