Pas 25 vitesh, “Ka Një Mesazh Për Ty” gjen mbesën e humbur të Mirgenës
Pas 25 vitesh, “Ka Një Mesazh Për Ty” gjen mbesën e humbur të Mirgenës

16:46 28/11/2021

Në vitin 2017, Mirgena kontaktoi me “Ka Një Mesazh Për Ty” për të rrëfyer historinë e mbesës së saj, Kristinës ose Gurjanës, siç e njihte familja e saj, për ta kërkuar. Pas ardhjes në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan të Gencit, vëllait të Mirgeës dhe babait të Kristinës, Ardit Gjebrea ka një mesazh për të dy. 25 viteve pritje iu erdhi fundi.

Ardit Gjebrea: Vajza quhet Kristina. E kanë çuar në jetimore. Më pas vajza është birësuar. E ka mbajtur shumë mirë një familje. Sot nuk është në Shqipëri, është jashtë shtetit sepse pas pak muajsh do të të bëjë gjysh, është shtatzënë. Nuk vinte dot, kërkon ndjesë për këtë, na kërkon numrin e telefonit dhe sapo të dilni që këtu, mund të flisni me të. Na ka çuar një foto./tvklan.al

Të ngjashme