PERSE I FSHIJME MIQTE NE FACEBOOK DHE ARTI I QERAMIKES NE DUART E MJESHTERIT KORCAR!PERSE I FSHIJME MIQTE NE FACEBOOK DHE ARTI I QERAMIKES NE DUART E MJESHTERIT KORCAR!

11:54 15/07/2015

Të ftuar:

Arian Sukniqi – Koreograf

Irena Kita – Juriste/fashion bloger

Besmir Metani – Gazetar

Albina Gjergji – Zv.Kryeredaktore “Koha Jonë”

Vasillaq  Kolevica – Mjeshtër i qeramikës

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme