Rudina – Emisioni 16 korrik 2019!

Rudina – Emisioni 16 korrik 2019!

19:04 16/07/2019

Të ftuar:

Dhurata Thansi – Blogeria e ushqimeve
Klodiana Shala – Ish-atletja
Anxhela Peza – Psikologe

Gëzim Alihmehmeti – Organizator i “Magjisë Meksikane dhe përfaqësuesi për Shqipërinë i FIDAF Albania (Federation of International Dance Festivals Albania)

Gentjan Bajrami – Këngëtari GBMC
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi