RUDINA – ROVENA DILO QE NUK KENI NJOHUR DHE SI MUND TE EVITOHET NJE DIVORC! – TV KLAN

RUDINA – ROVENA DILO QE NUK KENI NJOHUR DHE SI MUND TE EVITOHET NJE DIVORC!

Emision: 19.09.2016

Të ftuar;

Rovena Dilo – Këngëtare

Denisa Daka – Avokate

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione