RUDINA – RUBRIKA “QUIZZ”; “STOP” NJE INTERVISTE NDRYSHE; PARASHIKIMI I YJEVE PER MUAJIN SHTATOR! – TV KLAN

RUDINA – RUBRIKA “QUIZZ”; “STOP” NJE INTERVISTE NDRYSHE; PARASHIKIMI I YJEVE PER MUAJIN SHTATOR!

Emision: 14.09.2016

Të ftuar:

Saimir Kodra – autor dhe moderator i emisionit “Stop”
Gentian Zenelaj – moderator i emisionit “Stop”

Meri Shehu – Astrologe

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione