RUDINA – VASJAN LAMI; CAJRAT ME LULE; TURISTE PROFESIONISTE! – TV KLAN

RUDINA – VASJAN LAMI; CAJRAT ME LULE; TURISTE PROFESIONISTE!

Emision: 21.07.2017

Të ftuar:

Vasjan Lami – Aktor

Dhurata Thanasi- Administratore e “Luga e Argjendte” dhe “Ambasadore e Food revolution”

Teuta Borova – Sipërrmarrëse, turiste profesioniste

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione