Shije shtëpie – Emisioni 31 Dhjetor 2021


Shije shtëpie – Emisioni 31 Dhjetor 2021

13:14 31/12/2021

#ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

Gjel deti me përshesh, traditë shqiptare

Antipastë për Vitin e Ri

Kokteilet e festivë që nuk duhet të mungojnë

Cirku i Tiranës mbush studion, argëtim dhe emocione
Të ngjashme