Spider-Man 2, filmi i ri i njeriut merimangë

Spider-Man 2, filmi i ri i njeriut merimangë

09:22 20/03/2014

Më 23 prill në kinema do të vijë “The Amazing Spider-Man 2: Rise of Electro”, vazhdimi i filmit “The Amazing Spider Man” i vitit 2012.

Ky film ka sërish regjizor Marc Webb dhe në rolin e heroit rikthehet Andrew Garfield.

Për Peter Parker (Garfield) është shumë bukur të jesh Spider-Man, nuk ka asgjë më emocionuese se të lëkundet nëpër gradaçela dhe të kalojë kohë me Gëen (Emma Stone). Por të jesh Spider-Man ka çmimin e vet: Vetëm ai mund të mbrojë bashkëqytetarët neëjorkez nga të këqinjtë që kërcënojnë qytetin. Me shfaqen e Electro ( Jamie Fox), Peter duhet të përballet me një armik shumë më të fortë se ai. Dhe me kthimin e mikut të tij të vjetër Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter kupton se kundërshtarët e tij kanë diçka të përbashkët: OsCorp!

Edlira Kalaja

Të ngjashme
UKT