Superman do të vijë si biseksual


Superman do të vijë si biseksual

19:50 12/10/2021

Libri i ri komik do të dalë në treg nga 9 Nëntori

Superman në numrin më të ri do të vijë ndryshe nga se jemi mësuar që ta shohim. DC Comics ka njoftuar se serinë e ardhshme të librit komik që do të dalë në 9 Nëntor, Superman do të jetë bisexual dhe do të nisë një lidhje romantike me mikun e tij më të mirë mashkull.

Në një intervistë për “Times”, shkrimtari i serive Tom Taylor u shpreh se ideja e zëvendësimit të Clark Kent me një tjetër shpëtimtar të bardhë ndjehej si një mundësi e humbur.

Një Superman i ri “duhej të kishte luftime të reja, probleme të botës reale, të cilat ai mund t’i përballonte si një nga njerëzit më të fuqishëm në botë” – tha ai. Shkrimtari i serive u shpreh se Jay nuk do të luajë të njëjtin “rol vajzë”, por do të shfaqet si një ndihmës për Superman-in.“Jay ka luftën e tij”, u shpreh Taylor.

Ndërkohë, në pamjet e bëra publike nga numri që do të vijë së shpejti shihet Jon dhe Jay teksa puthen dhe përqafohen.

Klan News


Të ngjashme