CHECK-IN – TOSKANA – TV KLAN

CHECK-IN – TOSKANA

Emision: 17.11.2018

Toskana e bukur, një dashuri me shikim të parë…

Vendlindja e artit të rilindjes italiane, e konsideruar si një komb brenda kombit.Trashegimi kulturore më shumë se çdo vend tjetër në botë, histori, peisazhe mahnitëse, modë, monumente pafund që nga Firenze, Siena, Montalcino, e Piza.

Albana Nanaj dhe Albert Dumani ju ftojnë në udhëtimin e të bukurës në qytetin i gjenive universale si Da Vinci, Mikelanxhelo, apo Dante Aligieri…

Aty ku prodhohet vera më e mirë në botë dhe me kulinarinë më të shijshme “made in Italy”.

Kategori
Check in
0 Komente

Përgjigju

*

*