“Digjet” gadishulli i Karaburunit


“Digjet” gadishulli i Karaburunit

10:34 31/07/2021

Flakët përfshijnë qindra hektarë, terreni vështirëson ndërhyrjen

Situata e zjarrit në Karaburun vazhdon të jetë e përkeqësuar pasi ka ende vatra aktive. 

Hektarë të tëra me bimësi, shkurre dhe pemë të ndryshme janë nën pushtetin e flakëve, ndërkohë që për fikjen e tyre është angazhuar edhe ushtria. Në pamje po ndiqni edhe zjarrin nga gadishulli i Karaburunit.

Terreni i vështirë dhe era  kanë krijuar vështirësi për vënien nën kontroll të zjarrit.

Klan News


Të ngjashme