E Diela Shqiptare – Live

E Diela Shqiptare – Live

13:08 06/10/2019

Rikthehemi në livestream me rubrikën “Shihemi në Gjyq” në orën 17:10

16:35 Pas pak në “Shihemi në gjyq” vjen historia e dy motrave që kanë konflikt pronësie. Cila prej tyre ka të drejtë?

14:15 Pas pak historia e dy motrave që s’janë takuar prej 18 vitesh! Çfarë i ka mbajtur larg njëra-tjetrës?

14:00 Pas pak Blerina Bombaj do të na sjellë informacione për orizin dhe menjëherë një histori tronditëse në rubrikën “Ka një mesazh për ty”. Rigela sapo është ndarë nga bashkëshorti dhe ka thirrur prindërit. Përse?

13:05 Pas pak “E diela shqiptare” Fillojmë me “Kujdes Shëndetin”! Sot do flasim për kirurgjinë e tiroides, kancerit të laringut e të hundës. Na shkruani drejtpërdrejt për shqetësimin tuaj!

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT