Viti i pare, vit suksesi në “American British Stem Academy”.

Shkolla e parë shqiptare që ofron mësimdhënien të bazuar në metodologjinë STEM, metodologji e cila po shtrihet gjithnjë e më shumë në gjithe botën.


Metodologjia STEM nënkupton të mësuarit bazuar në hulumtim, në zgjidhje problemesh duke eksperimentuar dhe praktikuar falë laboratorëve me pajisjet më të fundit.


“American British STEM Academy” ka mbështetjen e New York College Education Group ( NYC Athens, NYC Thessaloniki dhe University of New York in Prague), dhe përmes partneritetit të këtij te fundit me universitete të njohura në Evropë dhe në SHBA mundëson sjelljen e risive më të fundit të arsimit në botë ne Shqipëri.

#EDielaShqiptare nga #ArditGjebrea prej vitit 2008 në #TvKlan, programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 6 orësh transmetim.

#edielashqiptare #arditgjebrea #program #shkolle #americanbritishstemacademy