Elbasan, INUK rrëzon godinën 3 – katëshe


Elbasan, INUK rrëzon godinën 3 – katëshe

15:53 30/12/2014

 

Inspektoriati ndërtimor në Elbasan ka vijuar aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje dhe lirimin e hapësirave publike.

 

Të ngjashme