Emiljano Tasho pranon disa krime. Pistoleta e gjetur, jo ajo që kreu vrasjen


Emiljano Tasho pranon disa krime. Pistoleta e gjetur, jo ajo që kreu vrasjen

15:30 16/11/2015

 

Pistoleta me silenciator që iu gjet Emiljano Tashos në momentin e arrestimit nuk është arma me të cilën ai vrau Enton Nikajn. 28 – vjeçari ka pranuar krimin, si dhe disa krime të tjerë të ndodhura në Tiranë.Të ngjashme