Altini ka thirrur në “Shihemi në  Gjyq” djalin e xhaxhait, Bardhin për një shumë parash. Ai thotë se kushëriri i ka borxh 10 mijë euro dhe një pagesë për një punë të kryer në shtëpinë e tij pasi Altini punon në ndërtim por nuk i ka marrë ende këto para.

Nga ana tjetër, Bardhi që prej nisjes së rubrikës të së “Dielës Shqiptare” në Tv Klan thotë se “nuk e njeh kushëririn” e tij.

Altin: Unë me djalin e xhaxhait  jemi rritur bashkë deri në 13-14 vjeç në mos gaboj dhe kemi shkuar shumë, si vëllezër pavarësisht se kur je në atë moshë kedivergjenca, sherre, janë gjëra të moshës dhe  jemi larguar. Rastësisht, në 2017-ën kur unë jam kthyer, jemi takuar, jemi çmallur dhe tregojmë historitë,  pastaj kemi kërkuar një ndihmë.

Bardhi: Lëri mashtrimet! Lëri mashtrimet dhe fol çfarë ke për të thënë!

Altin: Mashtrime?! Ja këtë po të them, që unë dua të më kthehet  borxhi, këtu duhet të kishe ardhur me trastën me para që të kam dhënë me vete, mos më fol mua ashtu!

Ardit Gjebrea: Çfarë parash i ke dhënë ti, i ke dhënë  para Bardhit?

Altin: Po.

Bardhi: Çfarë kërkon ky zotëria nga unë?

Ardit Gjebrea: Sa para i ke dhënë?

Altin: 10 mijëeuro dhe i kam bërë një punë  që më tha te Shkëmbi i Kavajës kam blerë një hyrje atje dhe meqë ti punon në ndërtim…

Ardit Gjebrea: Ia ke dhënë ti 10 mijë eurot vetë?

Altin: Po.

Ardit Gjebrea: Ti ia ke dhënë?

Altin: Ato, faktikisht jam bërë familjar dhe gjysma e parave janë edhe të gruas.

Ardit Gjebrea: E qartë, por i ka marrë fizikisht?

Altin: Fizikisht.

Ardit Gjebrea: Nëse i ke marrë 10  mijë euro, si mund të thuash kush është ky?

Bardhi: S’më ke dhënë gjë fare dhe sa për dijeni, nuk të njoh fare!

Altin: S’më njeh? Gjithkush kur e bën puçin ashtu thotë, nuk të njoh!

Bardhi: Se po punon ti, se nga Durrësi, Tirana, Shkodra, shko gjeje me ata që ke punuar!

Altin: Te ti do i gjej lekët!/tvklan.al