Leonard Solis ,Komiteti i Etikës Mjekësore (09 tetor 1998)

Leonard Solis ,Komiteti i Etikës Mjekësore (09 tetor 1998)

12:58 09/10/1998

Në Ministrine e Shëndetësisë, Ministri Solis u takua me disa nga mjekët më të mirë për të folur në lidhje me Komitetin Kombëtar dhe Etikës Mjekësore. Pas aprovimit të Këshillit të Ministrave për ngritjen e këtij Komiteti, tani krerët e mjekësisë duhet të vendosin për anëtarët e tij synimet e Komitetit. Nga mjekët u propozuan që anëtarët të jenë intelektualë të fushave të ndryshme si mjekë, sociologë, biologë dhe deputetë. Aktiviteti i Komitetit Kombëtar i Etikës Mjekësore  do të konsistojë në disa fusha si në transplantimin e organeve , eksperimenteve mjekësore, mbrojtja e embrionit në organizmin njerëzor e të tjerë.

Pamje, Ministri Leonard Solis takim me mjekët specialistë./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT