Lufta në Ukrainë, mbyllet dita e parë e negociatave mes dy delegacioneve në Stamboll


Lufta në Ukrainë, mbyllet dita e parë e negociatave mes dy delegacioneve në Stamboll

13:28 29/03/2022

Turqia ka deklaruar se takimi për bisedimet e paqes mes delegacioneve ruse dhe ukrainase, ka përfunduar.

Ekipet janë takuar në Stamboll për të negociuar për një armëpushim dhe një fund të konfliktit në Ukrainë. Roman Abramovich ishte i pranishëm në bisedime, por jo zyrtarisht pjesë e ekipeve negociatore

Akoma nuk ka asnjë detaj në lidhje me çfarë është diskutuar mes dy delegacioneve./tvklan.al

Të ngjashme