Mercato Italia mbërrin në Tiranë
Mercato Italia mbërrin në Tiranë

19:20 28/05/2022

100% produkte italiane cilësore ne dy hipermarkete

Mercato Italia është risia më e fundit në kryeqytet. Tradita e vërtetë e ushqimit italian me standard të lartë të kontrollit të cilësisë vjen përmes Mercato.

100% produkte italiane, produkte mishi të freskëta me prerje anatomike, bulmet, peshk, perime të shumëllojshme, bukë e prodhuar në çast dhe ëmbëlsira, me çmimet më të mira në treg çdo ditë.

Por përse u zgjodh Shqipëria për të sjellë produktet ciësore italiane?

Mercato garanton cilësinë e produkteve duke sjellë eksperiencën e ushqimit italian të sigurtë dhe çmime të mira me 2 hipermarkete Mercato në Tiranë një pranë zonës tregtare të Megatek  dhe një tjetër në zonën tregtare pranë rrethrrotullimit në Lundër.

Oferta dhe degustime është ajo që ofron shija italiane Mercato.

Tv Klan

Të ngjashme