MESAZHI DHE IMAZHI I FUSHATES

Posta

MESAZHI DHE IMAZHI I FUSHATES

20:01 03/06/2013

Të ftuar:

Prec Zogaj – Analist

Grida Dume – Kandidate për Deputete e PD në Tiranë

Robert Rakipllari – Kryeredaktor i PANORAMA

Anila Basha – Shqiptarja.com

Iris Luarasi – Pedagoge UT

Lorenc Vangjeli – Gazetar


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT

MESAZHI DHE IMAZHI I FUSHATES

Posta

MESAZHI DHE IMAZHI I FUSHATES

20:01 03/06/2013

Të ftuar:

Prec Zogaj – Analist

Grida Dume – Kandidate për Deputete e PD në Tiranë

Robert Rakipllari – Kryeredaktor i PANORAMA

Anila Basha – Shqiptarja.com

Iris Luarasi – Pedagoge UT

Lorenc Vangjeli – Gazetar


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT