Mjeku vendos inicialet e tij në mëlçinë e pacientit


Mjeku vendos inicialet e tij në mëlçinë e pacientit

14:41 30/12/2013 chirurgo-incide-iniziali-fegatoNjë kirurg britanik, gjatë një operacioni në mëlçi, ka shkruar inicialet e tij në organin e pacientit. Simon Bramhall, 48 vjeç nga Britania, përdori gaz argon për të shkruar inicialet “SB” në mëlçinë e pacientit fatkeq. Këtë bëmë të kirurgut e zbuloi një mjek gjatë një tjetër operacioni tek pacienti në fjalë. Kirurgu është pezulluar menjëherë nga puna, ndërsa pritet që të zbulohen rrethanat dhe arsyet e këtij episodi të çuditshëm.

Të ngjashme