OPINION – PROTESTA, C’FARE DO TE NDODHE NESER TE PARLAMENTI?

OPINION – PROTESTA, C’FARE DO TE NDODHE NESER TE PARLAMENTI?

02:20 21/02/2019

Të  ftuar:

Artan Hoxha – Gazetar

Fitim Zekthi – Opinionist

Prenc Zogaj – Analist

Robert Rakipllari – Gazetar

Arjan Curi – Petagog

Në lidhje te drejtpërdrejtë

: Bujar Nishani – Ish President i Republikës së Shqipërisë

“Nuk kanë asnjë program dhune”. Ish-presidenti Bujar Nishani nga Opinion tha se opozita do t’i bashkohet qytetarëve, për të udhëhequr këta qytetarë

“Është asgjësuar mundësia për të pasur zgjedhje të lira, ndaj në 16 shkurt kanë demonstuar një paknëaqësi totale por dhe dëshirën deri në rrëzimin final. Deklara e policisë të inkriminon. Kanë tëntuar të inkrimonojnë aktivitetin e opozitës. Qytetarët nuk kanë asnjë program dhune, është manifestimi i kësaj pakenaqëesie për t’i qëndruar përpara insitucioneve legjitime. Të mos mbahen më pneg. Ajo është një akt i shëmtuar ajo e policisë, Kuvendi i Shqipërisë nuk kërcënohet nga askush. Qytetarët janë të vendosur për të kthyer në legjitimitet, me qëndresë e tyre qytetare”, deklaroi Nishani.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT