Panama, në pritë të takimit historik Obama – KastroPanama, në pritë të takimit historik Obama – Kastro

15:09 10/04/2015 OBama CastroPresidenti amerikan Barak Obama dhe ai kuban Raul Kastro mbërritën në Panama në samitin amerikan.

Mës përfaqësuesve të 35 shteteve, takimi i tyre shihet si historik dhe do të hapë një kapitull të ri bashkëpunimi mes dy vendeve.

Takimi i parapriu sekretarëve të jashtëm të dy vendeve në Panama.

Tv Klan

 


Të ngjashme