RUDINA – CFARE NDODHI NE DASMEN MBRETERORE DHE SERIALI “SARASVATICANDRA”!

RUDINA – CFARE NDODHI NE DASMEN MBRETERORE DHE SERIALI “SARASVATICANDRA”!

21:45 10/10/2016

Të ftuar:

Leontina Nika – Gazetare kulture “Abc News”

Altin Prenga – Shef Kuzhine ne restorantin “Mrizi i Zanave”, shefi i menusë së darkës në dasmën mbreterore

Rezarta Skifteri – Stiliste

Albert Dumani- Drejtor Programacioni TV Klan

Të ngjashme
UKT