Rudina – Emisioni 11 Mars 2020

Rudina – Emisioni 11 Mars 2020

19:06 11/03/2020

Dhurata Thanasi – Administratore “Luga e Argjendte”
Piro Paparisto – Mjek i përgjithshëm dhe patolog
Nadia Pëllumbi – Qendistare/pasionuar pas gatimit

Saverina Pasho – Përkthyese

Të ngjashme

Grupi

Kallezo