RUDINA – EMISIONI 15 PRILL 2019! – TV KLAN

RUDINA – EMISIONI 15 PRILL 2019!

Emision: 15.04.2019

Të ftuar:

Orinda Huta – Moderatore
Klejvis Saliaj – Drejtor i Teatrit Kombëtar tè Operas dhe Baletit

20 vjet më parë, në janar të vitit 1999 u ngrit sipari i një prej ngjarjeve më të rëndësishme, më
të pazakonta për ambientet artistike të kohës. Me idenë dhe drejtimin e Zana Celës ,me
dëshiren e mirë për t’i dhënë Shqipërisë një festival ndërkombëtar, së bashku me një grup
artistësh si Pali Kuke, Robert Radoja etj, ngritën këtë event i cili do të mbetej në themelin e
kulturës shqiptare. Edicioni I ketij viti do te zhvillohet ne datat 19 dhe 20 prill ne Qendren
Kulturore te Katedrales Ortokose dhe rikthehet pas nje mungese 2 vjecare, pra hera e fundit qe
eshte realizuar ky festival nderkombetar ka qene viti 2016-te. Sot do te kemi ne studio
prezantuesen e ketij spektakli, e cila do te jete moderatorja Orinda Huta, si dhe do te
kemi te ftuar Drejtorit e PR-it te Teatrit Kombetar te Operas dhe Baletit, Klejvis
Saliaj

Ermira Hysaj – Aktore

Katerina Zoto – Blogere

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione