Rudina – Emisioni 19 korrik 2019

Rudina – Emisioni 19 korrik 2019

21:04 19/07/2019

Genta Fatali – Këngëtar

Zirina Llambro – Drejtoresha e PR-Marketingut, në Universitetin Mesdhetar te Shqipërisë
Eni Nasi – Kordinatore e Fakultetit Ekonomik, në Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë
Elona Shehu – Pedagoge dhe kordinatore projektesh, në Universitetin Mesdhetar te Shqipërisë

Oriela Kosho – Drejtoreshë PR në spitalin “Hygeia”

Të ngjashme
UKT