Rudina – Emisioni 25 Maj 2022
Rudina – Emisioni 25 Maj 2022

19:29 25/05/2022

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

“Po vjen”/ Ingrit Gjoni dhe Indrit Mlika prezantojnë duetin e tyre të parë

Introvertët e suksesshëm/ Sekreti i njerëzve të heshtur, që dominojnë në botën e zhurshme

Roma vs Feyenoord/ Cila skuadër do fitojë sot? Meri Shehu bën parashikimin

Të ngjashme