Rudina – Emisioni 8 Korrik 2021


Rudina – Emisioni 8 Korrik 2021

19:05 08/07/2021

Te plakesh ne menyre natyrale apo rini e perjetshme me trajtime.

Ditën  e sotme në emision do të flasim për një temë, e cila ka gjithnjë hapësirë për diskutim, për të ndarë mendime dhe gjithashtu edhe eksperienca. Në momentin kur vitet nisin të ikin dhe fillojnë të shihen dhe shenjat e para të moshës është më mirë të lësh kohën të bëj ciklin e saj duke u plakur në mënyrë natyrale, pa ndërhyrë apo është më tepër e udhës të mirëmbahesh dhe të ruash freskinë me trajtime estetike?

Ushtrime face yoga ne studio, botox natyral per lekuren.

“Meribona”/ Romani bazuar ne historine e vertete, se shpejti film ne kinema.

Në pjesën e tretë të emisionit do të kemi të ftuar një shkrimtar I cili ka publikuar një roman mjaft interesant bazuar në një histori njerëzore vetëm pak kohë më parë. “Meribona” është romani që flet në fakt për një ngjarje të vërtetë mes Shqipërisë dhe Britanisë, por për të folur më gjatë rreth tij, por edhe karrierës së autorit të këtij romani presim në studio shkrimtarin Ismet Mehmeti.Të ngjashme