Rudina – Emisioni 9 Prill 2021Rudina – Emisioni 9 Prill 2021

18:30 09/04/2021

Ne vijen e pare te luftes me COVID-19, nderim per mjekun Drini Dobi

Homazh / Mjeku Bledi Nini dhe Gerond Hysi ne kujtimet e kolegeve

Dedikuar bluzave te bardha/ Mjeket, qe humben jeten ne beteje me COVID-19Të ngjashme