#ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

Të ftuar:

Bukurie Sakolli: Mësuese

Etleva Merko: Mësuese

Klotilda Koci

Anelio Koci

3 receta nga Znj. Vjollca

Supë me fasule të zeza

Kocka të pjekura

Sultjash me qumësht në multicooker

Festa e abetares/ Emocionet e forta të fëmijëve dhe prindërve

Fëmijët në festë, emocionet e nxënësve të klasës së parë për festen e abetares

Të vegjëlit këndojnë dhe recitojnë në prag të festës së abetares