Vili Minarolli për ftesën e hartuesve të Kushtetutës (14 Nëntor 1998)

Vili Minarolli për ftesën e hartuesve të Kushtetutës (14 Nëntor 1998)

12:58 14/11/1998

Vili Minarolli shpjegon në intervistë  ftesën nga hartuesit e komisionit të projekt Kushtetutës. Sipas tij kjo është një ftesë poshtëruese për forcat politike prandaj ata e kontestojnë atë. Sipas tij dhe hartuesit e Kushtetutës e pranojnë se ajo ka defekte dhe vijnë në kontestimet e Partisë Demokratike. Gjithashtu Minarolli kërkon që hartuesit e Kushtetutës t’i kërkojnë falje popullit shqiptar për mashtrimin që po ju bëjnë.

Pamje Vili Minarolli intervistë./tvklan.al

Të ngjashme
UKT