40 mijë urgjenca tek Trauma në 9 muaj


40 mijë urgjenca tek Trauma në 9 muaj

15:49 16/09/2020

Hodaj: Duhet staf shtesë për ndërhyrjet kirurgjikale

Që prej nisjes së pandemisë së koronavirusit, Spitali Universitar i Traumës, veç aksidenteve ka përballuar dhe fluksin e të gjitha urgjencave kirurgjikale.

Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendimin që Spitali i Traumës do të vijojë të presë të gjitha urgjencat kirurgjikale për t’i vënë ambientet e QSUT në dispozicion të pandemisë së covid, por drejtuesit janë të mendimit se kjo duhet shoqëruar me staf ndihmës dhe pajisje të tjera mjekësore.

Aktualisht në Spitalin e Traumës nuk ka staf të infektuar me koronavirus.

Tv Klan
Të ngjashme