EPISODI 153


EPISODI 153

15:19 30/12/2014

Të gjithë trodniten kur shohin që Sadna flet veçmas me Sonjën. Ajo i përgjërohet të ndalojë ceremoninë dhe të thotë të vërtetën. Sonja bërtet duke pyetur se pse ajo është kaq e fiksuar pas jetë së saj dhe të Ranvirit. Ranvir dhe Vasu nxehen nga situate. Vasu i kërkon Sadnës të pushojë me pallogjikën e saj dhe të mos prishë eventin. Sadna përgjërohet sërisht, por askush nuk e beson. Edhe Alek përpiqet të bindë njerëzit, por askush nuk ja vë veshin. Në nxehjen e saj, Vasu thuaj e nxjerr jashtë Sadnën nga festa. Vetëm në ato momente, Karan hyn në ceremony.

Të ngjashme