Ranvir thotë që tashmë ai nuk do të dojë njeri në jetën e tij dhe se jeta e tij nuk ka më kuptim. Ai largohet nga dhoma dhe rëmben një thikë. Inderxhit e gjen dhe i kërkon të ulë thikën. Ranvir qetësohet dhe thotë që është një budalla.indraxhit i thotë qe jeta është shpresë dhe nuk do që ëndërat e tij të hidhen kështu poshtë. Ranvini e përqafon dhe kërkon të qëndrojë vetëm.