Flota e Rusisë në Paqësor fillon stërvitjet ushtarake

Flota e Rusisë në Paqësor fillon stërvitjet ushtarake

09:55 03/06/2022

Flota ruse në Paqësor ka nisur një seri stërvitjesh ushtarake me më shumë se 40 anije dhe deri në 20 avionë që marrin pjesë, cituan agjencitë ruse të lajmeve. Stërvitja ushtarake do të zgjasë 1 javë

Në deklaratën e Ministrisë ruse të Mbrojtjes thuhet se stërvitjet, që do të zhvillohen nga data 3 deri më 10 qershor, do të përfshijnë, ndër të tjera, “grupe anijesh së bashku me aviacionin detar që marrin pjesë në operacionet e kërkimit për nëndetëset [armike]”./tvklan.al

Të ngjashme