Rama

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një album kartolinash me 242 faqe për t’i uruar shqiptarëve Vitin e Ri. E cilësoi një album modest në mbyllje të vitit të dytë të reformave, që sipas tij qeveria ndërmorri për të rilindur Shqipërinë, duke ftuar shqiptarët ta lexojnë me durim mesazhin e tij.

Një ndjesë dhe një premtim adresoi edhe për ata qytetarë, të cilët tha se nuk e kanë gjetur veten në këtë album.

Një urim pati për shqiptarët përtej kufijve.

Tv Klan