RUDINA – AVENTURA E RE E GJERGJ LEKES; HISTORIA E IRENA DHE ARVIN KITA! – TV KLAN

RUDINA – AVENTURA E RE E GJERGJ LEKES; HISTORIA E IRENA DHE ARVIN KITA!

Emision: 10.02.2017

Të ftuar:

Gjergji Leka – Kantautor

Irena dhe Arvin Kita

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*